Een dagje naar de Efteling..

Laat je met het hele gezin een dag lang betoveren in de sprookjeswereld van de Efteling. De Efteling is het populairste pretpark van Nederland en trekt jaarlijks wel zo'n 5 miljoen bezoekers. De Efteling is als pretpark zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen maar ook de jeugd kan zich prima vermaken met de attracties en achtbanen en live shows! 

De ware sprookjeswereld beleef je hier!

In de beginjaren van de Efteling bestond het park enkel nog uit een sprookjesbos. Echter is dit sprookjesbos uitgegroeid tot het mooiste pretpark van Nederland met ruim 62 attracties waaronder 8 achtbanen. Elke attractie in de Efteling is een beleving op zichzelf. Zo waan je je terug in de tijd wanneer je bijvoorbeeld een ritje maakt in de Vliegende Hollander. Al in de wachtrij wordt je al het avontuur ingetrokken door de prachtige betoverende muziek.

Intensere beleving door de prachtige Efteling muziek.

De muziek die je hoort in de Efteling varieert van mooi, spannend, leuk en zelfs grappig zoals in de zogenaamde darkride attractie: Carnaval Festival. Elke attractie in dit pretpark heeft zo zijn eigen gecomponeerde veelal sprookjesachtige muziek die de ervaringen van de bezoeker nog intenser maken. 

De Efteling heeft zelfs een eigen online radiozender waar je 24/7 gratis kunt luisteren naar de mooiste sprookjes en Efteling muziek! Klik op de afbeelding hiernaast en luister direct naar Efteling Kids Radio. Hieronder kun je kijken naar een onride video. In deze video kun je meerijden door de wereld van Joki en Jet in het Carnaval Festival.

 Tickets kopen voor een dagje Efteling.

Ben je al helemaal in de stemming gekomen en wil je direct tickets bestellen en je gezinsuitje naar de Efteling reserveren? Klik dan op de button hieronder of lees eerst nog even verder over onze eigen ervaringen tijdens ons dagje Efteling verderop deze pagina. Wij wensen je alvast heel veel plezier met je gezin tijdens het bezoek aan dit mooie Nederlandse pretpark.

Tickets bestellen..

Het beste pretpark voor het hele gezin!

We kunnen gerust zeggen dat de Efteling een uitermate geschikt pretpark is voor het hele gezin. In de Efteling is plezier voor de hele familie, van de allerkleinsten tot opa en oma. Ook voor mensen met een handicap of zwangere vrouwen is dit park goed begaanbaar en is er genoeg te doen. Kortom, een dagje naar de Efteling is een betoverend gezinsuitje waar je met het hele gezin de leukste herinneringen aan zal overhouden!

Wat kost een dagje naar de Efteling met het hele gezin?

Een dagje weg naar een pretpark kan een flinke uitgave zijn voor het gemiddelde gezin. Hieronder willen we je toch graag een beeld geven van de kosten voor een dagje Efteling met een heel gezin. 

Voor een goede berekening zijn we afhankelijk van de leeftijd van de gezinsleden, het seizoen waarin het gezinsuitje zal plaatsvinden en de overige kosten. Zo zijn er naast de kosten voor de entree tickets natuurlijk ook nog kosten voor: vervoer/parkeren, eten & drinken en eventueel nog een leuk souvenirtje uit de Efteling parkshop. 

Prijs voor een dagje Efteling met het gezin in 2023.

Bij de berekening hieronder gaan we voor het gemak uit van de laatste keer dat wij zelf als gezin naar de Efteling gingen, maar dan met de Efteling prijzen van 2023. Voor de kinderen hebben we zelf eten (thuis broodjes gesmeerd) en de eigen drinkflesjes met ranja meegenomen. 

Samenstelling gezin:

Ticket prijzen 2023:

Eten & Drinken / Souvenirs:

Papa

Ticket Reus: € 48,00

2 koffie, 2 pils, broodje Unox: € 16,70

Mama

Ticket Reus: € 48,00

1 cassis, 1 fanta, broodje Unox: € 10,70

Kind 1

Gratis (3 jaar oud)

Raveleijn zwaard : 11,95

Kind 2

Gratis (1 jaar oud)Parkeerticket: € 12,50Totaal: € 108,50

Totaal: € 39,35

Subtotaal:  € 147,85

Plattegrond Efteling 2023.

Bekijk hieronder de meest actuele en interactieve plattegrond van de Efteling, het Efteling Hotel, Efteling het Loonse zand en Efteling Bosrijk. Klik op de kaart en pas gemakkelijk filters toe zoals in de linkerkolom:


Gezinsuitjes.com score voor de Efteling: ⭐⭐⭐⭐

De Efteling heeft een Gezinsuitjes.com beoordeling van 4 sterren gekregen. De totaalscore bedraagt 4,2 sterren waarbij afgerond wordt op een heel aantal sterren. De hoogst haalbare Gezinsuitjes.com score is 5 sterren. In de tabel hieronder lees je de waardering per beoordelingspunt en de totstandkoming van de totaalscore.

Beoordelingspunt:

Toelichting:

Aantal sterren:

Prijs-kwaliteitverhouding

De prijs voor een gezinsuitje naar dit pretpark is aan de hoge kant maar hiertegenover staat wel een zeer hoge kwaliteit en onvergetelijke herinnering.

⭐⭐⭐⭐

Eten & Drinken

Het eten & drinken is lekker en van uitstekende kwaliteit. Je hoeft niet lang te wachten. De prijzen zijn wel aan de hoge kant.

⭐⭐⭐

Sanitaire voorzieningen

De toiletten zijn schoon en er zijn voldoende plekken om je baby/kind te verschonen.

⭐⭐⭐⭐

Kindvriendelijkheid

De Efteling heeft hele leuke attracties voor kinderen en de allerkleinste gezinsleden!

⭐⭐⭐⭐⭐

Plezier voor het hele gezin

Kinderen genieten in het sprookjesbos, de jeugd en ouders kunnen volop genieten van achtbanen en zelfs voor opa's en oma's zijn er rustige attracties. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Totaalscore:

De Efteling heeft een gemiddelde Gezinsuitjes.com score van: 4,2 waarbij 5 het hoogst haalbare is.

⭐⭐⭐⭐ (4,2 sterren)


Beoordelingen van andere Efteling bezoekers.

Geef uw score op basis van sterren:

  ⭐( Slecht)   ⭐⭐ (Matig)   ⭐⭐⭐ (Gemiddeld)   ⭐⭐⭐⭐ (Goed)   ⭐⭐⭐⭐⭐ (Uitstekend)

Ben jij al eens in de Efteling geweest? Geef hierboven jouw algemene beoordeling op basis van een aantal sterren, waarbij 1 ster staat voor slecht, 2 sterren voor matig, 3 sterren voor gemiddeld 4 sterren voor goed en 5 sterren voor uitstekend.

Bekijk meer gezinsuitjes en beoordelingen..