Een gezinsuitje of nieuwe kleding voor de kinderen? 

Iedereen heeft op dit moment te maken met de prijsstijgingen vanwege de huidige inflatie. Voor veel mensen kan het vandaag de dag dan ook een dilemma zijn als er keuzes gemaakt moeten worden omdat onze euro's simpelweg minder waard zijn geworden. Gaan we een dagje of weekendje weg met het gezin of kopen we nieuwe kleding voor onze kinderen? 

De ideale uitkomst van deze kwestie zou natuurlijk zijn: nieuwe outfitjes kopen en weg met de kids! Met een beetje creativiteit en goed zoeken zal het makkelijker worden om beide plannen te kunnen realiseren! Door goed naar aanbiedingen en kortingdeals te kijken, kun je namelijk veel geld besparen waarmee je vervolgens weer financiële ruimte creëert voor zaken zoals een gezinsuitje naar een pretpark of een weekendje weg met je gezin. In dit blogartikel geven we nuttige bespaartips voor gezinnen om meer leuke dingen te kunnen ondernemen.

Kinderkleding kopen, nieuw of tweedehands?

Zoals elke ouder/verzorger wel weet, groeien kinderen ontzettend snel! Zo groeit een kind tussen de 4 en 9 jaar wel 6 cm per jaar en vanaf baby tot een jaar, wel een kledingmaat per twee maanden of zelfs per maand! Hierdoor heb je vaak nieuwe kleding nodig, terwijl de kleding waar ze uitgegroeid zijn, eigenlijk nog zo goed als nieuw is. 

Onze kinderen dragen deze kleertjes in deze periodes slechts zo kort, dat ze eigenlijk nauwelijks de kans krijgen om te slijten. Voorheen werden veel kleertjes dan bewaard voor een eventueel volgend kindje wanneer er gezinsuitbreiding zou plaatsvinden. Of er gebeurde helemaal niks met de kleertjes tot het vervolgens jaren later een keer weggegooid werd. 

Online kinderkleding kopen en verkopen.

Vandaag de dag is het heel normaal om tweedehands kinderkleding te kopen. Bovendien zijn we nog milieubewust bezig ook, wanneer we onze kinderkleding een tweede kans geven! Win-win dus! Geld besparen en zuinig zijn op onze planeet voor onze volgende generatie. Wij (De Krijntjes), verkopen onze te klein geworden of zelfs niet gedragen kleertjes voornamelijk via Vinted. 

Vinted is een populair platform waar miljoenen gebruikers tweedehands kleding met elkaar kunnen verhandelen. Bovendien is alles heel eenvoudig geregeld met betrekking tot verzendkosten en kopersbescherming.

Met de verkoop van onze tweedehands kinderkleding creëeren wij extra financiële ruimte voor leuke uitjes met onze kinderen zoals een dagje dierentuin, pretpark of een weekendje weg. Daarnaast vinden wij het erg leuk om andere gezinnen blij te kunnen maken met de gebruikte kleertjes van onze kinderen voor een heel zacht prijsje! Wij verkopen onze kleertjes namelijk voor slechts een paar euro per item.

Met de komst van het internet is het ook een stuk gemakkelijker geworden om kleertjes te verkopen via marktplaats websites, social media kanalen en mobiele apps. Hieronder hebben wij een aantal nuttige links naar websites en apps geplaatst om tweedehands kinderkleding te kopen of verkopen. De links verwijzen ook direct naar de juiste pagina's voor kinderkleding! 

Tweedehands kinderkleding kopen & verkopen:

Wij hopen je met dit artikel te hebben kunnen inspireren en wensen je alvast veel verkoop en/of shopplezier! Geef via de poll hieronder jouw mening over dit onderwerp.

Ben jij geïnspireerd door dit artikel?

  Nee, ik koop alleen nieuwe kleding voor mijn kinderen.   Ja, ik ben het geheel eens met dit artikel!   Twijfel, misschien leuk om eens uit te proberen.


Lees meer blogartikelen..