Ontdek de leukste gezinsuitjes!


Welkom op de website van Sander & Michelly..

Deze website is speciaal voor ouders en verzorgers met (kleine) kinderen, die op zoek zijn naar leuke gezinsuitjes. Of het nu om een dagje weg, een weekendje weg of een midweekje vakantie gaat, bij ons vind je inspiratie voor onvergetelijke avonturen.

Vloggezin De Krijntjes

Samen met onze drie kinderen maken we zelf vlogs voor onze website. In deze vlogs nemen we je mee op onze eigen gezinsuitjes. Zo kun je zien hoe wij een dagje naar de dierentuin, een weekendje weg of een midweekje vakantie beleven.

Wat vinden jullie leuk als gezin?

De eerste stap is om te bepalen wat je gezin leuk vindt. Houden jullie van dieren? Ga dan naar de dierentuin of het aquarium. Ben je dol op attracties? Bezoek dan een pretpark of een speelparadijs. Houden jullie van cultuur? Ga dan naar een museum of een theater. En als je van natuur houdt, kun je een bezoek brengen aan een natuurpark of een strand.

Leuke ideeën & tips voor een geslaagd gezinsuitje

Op Gezinsuitjes.com vind je inspiratie voor leuke uitjes met het gezin. Om je gezinsuitje zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er een paar dingen die je kunt doen:


  • Houd rekening met de leeftijd van je kinderen. Wat is leuk voor een peuter, is misschien niet leuk voor een tiener.
  • Plan voldoende tijd. Zo hoef je niet te haasten en kun je alles rustig bekijken of doen.
  • Neem voldoende eten en drinken mee. Zo hoef je niet te zoeken naar een restaurant of cafe.
  • Draag comfortabele schoenen.  Je zult waarschijnlijk veel lopen.


Leukste verhalen in de gezinsuitjes inspiratieblog

Lees de leukste verhalen in onze gezinsuitjes inspiratieblog. Op onze blogpagina lees allerlei inspirerende artikelen over gezinsactiviteiten tijdens uitjes of vakantie. Ook ontdek je  in het blog  regelmatig  de nieuwste gezinstips voor een geslaagd uitje.
Lees onze blogs..

Lees onze blogs..


Bekijk onze vlogs!


   

Gezinsuitjes.com score:

Op Gezinsuitjes.com beoordelen we allerlei gezinsuitjes op basis van onze eigen ervaringen. We gebruiken hiervoor onze eigen zogenaamde: Gezinsuitjes.com score. Maar ook jij kunt als bezoeker een algemene beoordeling geven wanneer je bepaalde uitstapjes al eens hebt gemaakt! Zo geven we onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld van het betreffende uitje. 

Beoordelingspunten gezinsuitjes reviews:

Om een score toe te kennen aan een gezinsuitje beoordelen we deze op basis van de volgende punten: Prijs-kwaliteitverhouding, Eten & Drinken, Sanitaire voorzieningen, Kindvriendelijkheid en Plezier voor het hele gezin. We geven voor elk beoordelingspunt een score tussen de 1 en 5 sterren. Op basis van het gemiddelde aantal sterren van alle beoordelingspunten ontstaat de totaalscore waarbij het hoogst haalbare een score van 5 sterren is: ⭐⭐⭐⭐⭐