Over de website Gezinsuitjes.com

Welkom op onze website Gezinsuitjes.com!  Dé plek waar je dagelijks op de hoogte blijft van de leukste uitjes voor gezinnen. Voor de leukste en meest betaalbare uitstapjes en weekendjes weg, de slimste gezinsvriendelijke uittips en de beste Family Deals, ben je hier op de juiste website!

Wij zijn Sander & Michelly en samen met onze drie kinderen vormen we een doorsnee gezin. Als jonge ouders zijnde stellen wij onszelf bijna wekelijks wel de vraag, vooral zo aan het einde van de week: Wat kunnen we dit weekend eens gaan doen met de kinderen? Regelmatig gaan we dan ook een dagje weg op zaterdag of zondag en zo'n vier keer per jaar (het liefst elk seizoen een keer) gaan we een weekendje weg. 

Op deze website delen we graag onze ervaringen met andere gezinnen en geven we tips voor de mooiste bestemmingen voor het hele gezin. Zo hebben we bijvoorbeeld hele toffe locaties in de Benelux waar we zelf al meerdere keren terug zijn gegaan en nog steeds heen gaan omdat het zo leuk is voor zowel ons en de kinderen! We hopen je dan ook te inspireren met onze eigen ervaringen.

De leukste weekendjes weg in de Benelux..

Wij gaan met ons gezin zelf het liefst een weekendje weg in Nederland, België of Duitsland omdat we hier lekker zelf heen kunnen rijden met de auto en kunne pauzeren wanneer we willen. Bovendien is het heerlijk om de auto bij te hebben wanneer je tijdens een weekendje weg een dagje eropuit wilt in de omgeving van het park of je huisje of om naar een supermarkt te rijden buiten het park om voordelig boodschappen te doen. In onze gezinsuitjes inspiratie blog zullen we nuttige tips geven en reviews schrijven over de bestemmingen die wij al hebben bezocht. 

Gezinsvriendelijke dagjes weg..

Een dagje weg met het hele gezin heb je niet zo snel uitgekozen is onze ervaring. Zo zijn er altijd wel een aantal afwegingsfactoren zoals; het weer, het te besteden budget, de afstand, een actieve of juist rustige activiteit en de soort activiteit. Wij kiezen ook regelmatig voor activiteiten die niet veel of zelfs geen geld hoeven te kosten zoals: een dagje naar zee, een dagje naar de bossen/duinen. Maar natuurlijk gaan we ook graag naar een dierentuin, pretpark, indoor speeltuin, of een dagje zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Kortom er is van alles te doen voor elk budget en wij willen je met deze website graag inspiratie geven om de leukste dagjes weg te beleven met de kinderen! Wij wensen onze bezoekers veel inspiratie en leesplezier op onze website en heel veel kijkplezier op onze vlogpagina! Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.