Een dagje naar Safaripark Beekse Bergen.

Een dag op Safari maar dan gewoon in Nederland! Beleef een onvergetelijk avontuur met het hele gezin! Maak een unieke leerzame en spannende reis met een van de safari's waar je uit kan kiezen bij dit fantastische Safari resort. Naast een dag op safari, is het bij dit park ook mogelijk om te overnachten! Zo kun je 2 dagen of een weekend lang genieten van de mooie natuur en de meest bijzondere dieren in deze unieke dierentuin die is gelegen tussen Hilvarenbeek en Tilburg in Noord Brabant.

Verschillende safari's in deze dierentuin!

Bij safaripark de Beekse Bergen kun je kiezen voor een viertal verschillende safari's. Zo kun je bij deze dierentuin kiezen voor een spannende wandelsafari waarbij je oog in oog komt te staan met de meest bijzondere diersoorten. Een bussafari waarbij je ook nog eens de leukste weetjes over dieren ontdekt of stap aan boord van safariboot en ontdek het safaripark vanaf het water!

Onze eigen JeepSafari in Safaripark de Beekse Berge

Wij hebben zelf de Beekse Bergen autosafari gereden met onze eigen auto. Het is alweer even geleden dat we deze dierentuin hebben bezocht. Binnenkort gaan we terug voor een nieuw gezinsuitje naar deze fantastische dierenruin. We zullen deze pagina dan ook updaten met nieuwe foto's en ook een gezinsuitjes.com score bepalen voor dit gezinsuitje! Hieronder vind je de foto's van onze eerste safaririt in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Plattegrond Safaripark Beekse Bergen 2023

Bekijk hieronder de actuele en plattegrond van de Beekse Bergen, het Safaripark, Speelland, het Event Center, het Safari Hotel, Safari Resort en Lake Resort. Klik op de kaart en ga direct naar de website van het park waar je alle nuttige informatie kunt vinden.

Gezinsuitjes.com score voor Safaripark Beekse Bergen: 

Safaripark Beekse Bergen heeft nog geen beoordeling van Gezinsuitjes.com gekregen. De totaalscore zullen wij binnenkort bepalen op basis van sterren waarbij afgerond wordt op een heel aantal sterren. De hoogst haalbare Gezinsuitjes.com score is 5 sterren. In de tabel hieronder lees je de waardering per beoordelingspunt en de totstandkoming van de totaalscore.

Beoordelingspunt:

Toelichting:

Aantal sterren:

Prijs-kwaliteitverhoudingEten & DrinkenSanitaire voorzieningenKindvriendelijkheidPlezier voor het hele gezinTotaalscore:


Score volgt nog

Beoordelingen van andere Safaripark bezoekers.

Geef uw score op basis van sterren:

  ⭐ (Slecht)   ⭐⭐ (Matig)   ⭐⭐⭐ (Gemiddeld)   ⭐⭐⭐⭐ (Goed)   ⭐⭐⭐⭐⭐ (Uitstekend)

Ben jij al eens in Safaripark Beekse Bergen geweest? Geef hierboven jouw algemene beoordeling op basis van een aantal sterren, waarbij 1 ster staat voor slecht, 2 sterren voor matig, 3 sterren voor gemiddeld 4 sterren voor goed en 5 sterren voor uitstekend.